Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Trækonstruktioner til byggeri af huse

​Hos M. Thomsen Støtt A/S i Aalborg i Nordjylland leverer vi færdigkappede trækonstruktioner i hele landet. Vores kunder er typisk gør det selv-folk, tømrervirksomheder og byggefirmaer, der skal bygge et træhus, og her er vores trækonstruktioner både lette og hurtige at samle. Bestil prækap her.

Vi samler gerne trækonstruktioner i en hovedentreprise

​Vi sætter gerne disse trækonstruktioner op i blandt andet Aalborg og det øvrige Nordjylland, og det gør vi også gerne i en hovedentreprise.

Det betyder, at vi kan stå for alt fra byggetilladelse og byggeri til etablering af VVS, kloak og elektricitet samt fastnavlet inventar.

Vores trækonstruktioner tager udgangspunkt i dine egne tegninger eller nogle andre tegninger. Derefter kan det CNC-styrede savværk fremstille alle trækomponenterne.

Alle komponenterne får derved den præcise størrelse, således det hele er parat som et byggesæt.

Samtidig er alt beregnet i forhold til blandt andet vindlast, ligesom de statiske forhold er på plads.

Færdigkappede komponenter i CE-godkendte materialer

​Den store fordel ved vores trækonstruktioner er, at det hele er kappet ved levering, således du blot skal samle det. Derved er alle udfordringerne flyttet fra byggepladsen til produktionsfasen.

Det medfører en kortere arbejdstid og samtidig en kortere byggeperiode. I øvrigt bliver alt produceret i CO2-venlig og CE-godkendte materialer i henhold til alle myndigheds- og dokumentationskrav.

Du er meget velkommen til at kontakte os hos M. Thomsen Støtt Aalborg A/S for at få et uforpligtende tilbud på levering af trækonstruktioner eller en hovedentreprise i Aalborg i Nordjylland.

Du kan skrive til os på info@mts-aalborg.dk, men du kan naturligvis også ringe på telefon 96 31 40 20.

​Vi Støtter

Bygge Rating

Smiley

Garanti

Find os

​M. thomsen Støtt Aalborg A/S

CVR: 70966719

Adresse

Halkjærvej 19 - 9200 Aalborg SV

​Ring til os å

Telefon: 96 31 40 20

Skriv en besked

E-mail: info@mts-aalborg.dk