Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Træhuse med færdigkappede konstruktioner i træ

​M. Thomsen Støtt A/S i Aalborg i Nordjylland er en murer- og entreprenørvirksomhed, der også har specialiseret sig i at bygge træhuse i hovedentrepriser. Vi arbejder primært i Nordjylland, men vi kan levere træhuse i hele landet, hvis man selv vil sætte dem op.

Vores træhuse er gjort klar til at blive sat op

​Fordelen ved vores træhuse er, at det hele er kappet på forhånd, hvilket gør det let og hurtigt at bygge. Vores færdigkappede træhuse er derfor velegnede for både tømrermestre og byggefirmaer, men også for private gør det selv-folk. Du kan bestille færdigkappede konstruktioner her.

Det gør med andre ord arbejdstiden kortere, samtidig med byggeprocessen bliver hurtigere overstået. Alt er beregnet igennem i forhold til vindlast og andre forhold, ligesom de statiske forhold er på plads.

Vores træhuse kan tage udgangspunkt i dine tegninger, når vi skal lave en projekterings- og produktionsform.

Derpå kan det CNC-styrede savværk fremstille alle trækomponenterne, så de er ganske nøjagtige og klar til hurtig montage på byggepladsen. Alle udfordringer er med andre ord flyttet fra byggeplads til planlægnings- og produktionsfaserne.

Alt bliver produceret i CO2-venlig og CE-godkendte materialer i henhold til alle myndigheds- og dokumentationskrav. Dertil kommer, at det ofte er billigere at bygge end murstenshuse. Og husene er velegnede som både helårshuse og fritidshuse.

Kontakt os gerne for at drøfte dit byggeprojekt

​Du kan kontakte os hos M. Thomsen Støtt Aalborg A/S for at høre mere om vores træhuse i Aalborg og resten af Nordjylland eller for at få et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 96 31 40 20, men du kan også skrive til os på e-mail info@mts-aalborg.dk.

​Vi Støtter

Bygge Rating

Smiley

Garanti

Find os

​M. thomsen Støtt Aalborg A/S

CVR: 70966719

Adresse

Halkjærvej 19 - 9200 Aalborg SV

​Ring til os å

Telefon: 96 31 40 20

Skriv en besked

E-mail: info@mts-aalborg.dk