Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Nyt hus i hovedentreprise eller i træ som selvbyg

​Vi er en murer- og entreprenørvirksomhed med erfarne medarbejdere, som gerne bygger et nyt hus for privatpersoner, andre håndværkere og byggefirmaer.

Hos M. Thomsen Støtt A/S kan vi bygge et nyt hus i mursten, beton eller træ i Aalborg og resten af Nordjylland.

Vi varetager alle fagopgaver når vi bygger et nyt hus

​Vi lægger altid vægt på at opretholde en god kommunikation med kunderne, når vi er i gang med at bygge et hus. Derved sikrer vi det bedste resultat. Og som en ekstra sikkerhed er vi omfattet af Byg Garantiordningen.

Når vi bygger et nyt hus sker det typisk i en hovedentreprise, hvor vi varetager alt fra byggetilladelse og byggeri til etablering af VVS, kloak og elektricitet. Det er også muligt at bygge selv, hvis du ønsker et hus af træ, eller hvis du skal bygge et hus af træ for en kunde.

Du kan også vælge en gør det selv-løsning af træ

​Vores huse af træ leveres med færdigkappede trækonstruktioner, og de bliver produceret efter de ønskede tegninger på et CNC-styret savværk. 

Derved er alle de reelle udfordringer ved et nyt hus flyttet fra byggepladsen til produktionsfasen. Det er med andre ord let og enkelt at samle huset, og uanset vi gør det, eller du gør det, så forkortes byggeperioden, ligesom antallet af arbejdstimer bliver væsentligt nedsat.

Du er velkommen til at kontakte os hos M. Thomsen Støtt Aalborg A/S, hvis du ønsker et nyt hus i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland. Du kan ringe til os på telefon 96 31 40 20, eller du kan sende en e-mail til info@mts-aalborg.dk.​

Vil du bestille prækap, kan du anvende vores online formular her

​Vi Støtter

Bygge Rating

Smiley

Garanti

Find os

​M. thomsen Støtt Aalborg A/S

CVR: 70966719

Adresse

Halkjærvej 19 - 9200 Aalborg SV

​Ring til os å

Telefon: 96 31 40 20

Skriv en besked

E-mail: info@mts-aalborg.dk