Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyt badeværelse i nye og ældre boliger​

​M. Thomsen Støtt A/S er en entreprenør- og murervirksomhed, og vi er det rette sted at henvende sig, hvis du ønsker et nyt badeværelse i Aalborg eller resten af Nordjylland.

Vi har stor erfaring med alle former for murerarbejde, herunder med nyetablering og modernisering af badeværelser og gæstetoiletter i høj kvalitet. Vi er især specialiseret i at gøre ældre badeværelser funktionelle, rummelige og behagelige.

Vi laver et nyt badeværelse i en totalentreprise

​Vores fokus er altid på det solide håndværk og et smukt resultat ud over det sædvanlige, når vi skal bygge et nyt badeværelse. Uagtet der er tale om en renovering, et ekstra badeværelse eller et helt nyt i en tilbygning eller et nybyggeri.

Vi bygger typisk badeværelse i en hovedentreprise, hvor vi varetager al kontakt og koordinering med VVS-installatører, kloakmestre, elektrikere og lignende. 

God service og gode resultater er nøgleord

​Vi lægger vægt på at levere en god service og opretholde en god kommunikation med kunderne igennem hele bygge- eller renoveringsprocessen i forbindelse med et nyt badeværelse.

Det er med til at sikre et langt bedre resultat, men som en ekstra sikkerhed er vi endvidere omfattet af Byg Garantiordningen.

Du er meget velkommen til at kontakte os hos M. Thomsen Støtt Aalborg A/S i Nordjylland for at få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse, eller hvis du vil drøfte dine muligheder i forbindelse med en ombygning eller en renovering.

Du kan ringe til os på telefon 96 31 40 20, men det er også muligt for dig at skrive til e-mail info@mts-aalborg.dk.​

​Vi Støtter

Bygge Rating

Smiley

Garanti

Find os

​M. thomsen Støtt Aalborg A/S

CVR: 70966719

Adresse

Halkjærvej 19 - 9200 Aalborg SV

​Ring til os å

Telefon: 96 31 40 20

Skriv en besked

E-mail: info@mts-aalborg.dk