Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

NYT KLINKEGULV

M. Thomsen Støtt A/S er en entreprenør- og murervirksomhed, og vi er det rette sted at henvende sig, hvis du ønsker et nyt klinkegulv i Aalborg eller resten af Nordjylland.

Vi har stor erfaring med alle former for murerarbejde, herunder med nyetablering og modernisering af butikker, store gangarealer, butikstorve o.lign i høj kvalitet.

VI LAVER NYT KLINKEGULV I FAGENTREPRISE

Vores fokus er altid på det solide håndværk og et smukt resultat ud over det sædvanlige, når vi lægger et nyt klinkegulv. Uagtet der er tale om en renovering, en ny tilbygning eller et stort nybyggeri.

Vi lægger typisk klinkegulve i fagentreprise, men vi varetager også hovedentreprise hvor vi har al kontakt og koordinering med VVS-installatører, kloakmestre, elektrikere og lignende.

GOD SERVICE OG GODE RESULTATER ER NØGLEORD

Vi lægger vægt på at levere en god service og opretholde en god kommunikation med kunderne igennem hele bygge- eller renoveringsprocessen i forbindelse med et nyt klinkegulv

Det er med til at sikre et langt bedre resultat, men som en ekstra sikkerhed er vi endvidere omfattet af Byg Garantiordningen.

Du er meget velkommen til at kontakte os hos M. Thomsen Støtt Aalborg A/S i Nordjylland for at få et uforpligtende tilbud på et nyt klinkegulv, eller hvis du vil drøfte dine muligheder i forbindelse med en ombygning eller en renovering.

Du kan ringe til os på telefon 96 31 40 20, men det er også muligt for dig at skrive til e-mail info@mts-aalborg.dk.

​Vi Støtter

Bygge Rating

Smiley

Garanti

Find os

​M. thomsen Støtt Aalborg A/S

CVR: 70966719

Adresse

Halkjærvej 19 - 9200 Aalborg SV

​Ring til os å

Telefon: 96 31 40 20

Skriv en besked

E-mail: info@mts-aalborg.dk